Partner van Salarispro

Nmbrs & Loket.nl

Let's go!
Word
Salarispro

Loket.nl en Nmbrs staan achter de missie van Salarispro.

“Je ziet nu echt heel duidelijk dat er een nieuwe generatie salarisprofessionals nodig is. De tijd van het echte controleren is voorbij. Het is bovendien al lang niet meer gegevens en data invoeren. Het is veel meer sturen op afwijkingen, nieuwe arbeidsvoorwaarden interpreteren, begrijpen en toepassen. Veel overstijgender denken dus. Als je ziet wat voor waarde een salarisprofessional met al die verschillende competenties kan toevoegen voor ondernemers? Die wordt alleen maar groter. Ik hoop overigens dat de route naar een partnerrol voor salarisprofessionals binnen accountantskantoren ook makkelijker wordt.”
Michiel Chevalier, Nmbrs

“We doen al sinds de jaren ‘60 salarisadministratie voor het MKB en hebben een sterke historie opgebouwd met dit prachtige vak. Een vak waarin wij zijn mee veranderd door de tijd heen. Het is jammer om te zien dat het vak van salarisprofessional zo onbekend is geworden. Juist nu het steeds complexer en daardoor interessanter wordt dan ooit. Op dit moment is er geen opleiding tot salarisprofessional, dus dit initiatief is fantastisch om de salarisprofessional weer op de kaart te zetten. De mooie combinatie tussen zingeving van het werk, moderne technologie en het interpreteren en begrijpen van complexe materie, ik zie een gouden toekomst voor de salarisprofessional. Tien jaar geleden werd nog gedacht dat het vak helemaal zou verdwijnen. Ik denk dat het tegenovergestelde waar is.”
Marc van Gaal, Loket.nl

De mooie combinatie tussen zingeving van het werk, moderne technologie en het interpreteren en begrijpen van complexe materie, ik zie een gouden toekomst voor de salarisprofessional.''

Marc van Gaal, Loket.nl

Let's go!
Word Salarispro
De beste investering in mezelf die ik ooit heb gedaan.
Let's go!
word salarispro

Echt iets voor jou? Dachten we al.

We sturen je graag meer informatie over wat het betekent om partner te zijn van Salarispro.