Wij zijn Salarispro

Wij creëren de salarisprofessionals van morgen

Let's go!
Word
Salarispro

Het lijkt zo vanzelfsprekend. Ons salaris, jóuw salaris. De realiteit is een andere. Het is een wereld waarin Excel nog de minste aandacht van ze vraagt. Salarispro’s zijn zoveel meer. Het zijn makers van echte waarde. Financiële jongleerders. Vooruitkijkers. Balanceerders. Procesdenkers. Rekenaars. Mogelijkmakers.

Je doet, denkt en bent altijd met een stap verder bezig. Iedere keuze maak je weloverwogen. Natuurlijk. Want achter elk salaris zit ook een verhaal. Van financiële zorgen tot verhulde ambities. Van een nieuw begin tot loslaten van wat was. Als Salarispro zie je werk zichtbaar beter worden. Leuker ook vooral. Want je doet zoveel meer dan dat. Het is zekerheid bieden. Vertrouwen geven. Gezien worden. Maar ook die glimlach van oor tot oor. Iedere maand weer. Door jou gemaakt.

Maar dat wordt te weinig gezien...

Onterecht natuurlijk. De consequentie is wel dat we te weinig salarispro’s hebben in Nederland. En dat gaan wij veranderen. Niet alleen met een traineeship die inhoudelijk én praktisch is. Maar ook door álle gezichten van dit geweldige vak te laten zien. De kant die onderbelicht is en nooit wordt gezien of verteld. Met dat verhaal creëren we de salarisprofessionals van morgen. Salarispro’s.

Het is echt zo’n mooi vak. De mogelijkheden. De impact die je kunt maken. Daar wil je gewoon aan bijdragen.”
Let's go!
word salarispro

38%

Die 38% extra Salarispro’s die we nu keihard nodig hebben? Die gaan wij dus maken met een uitgekiend traineeprogramma. Samen met sterke partners die investeren, ruimte beschikbaar stellen en begrijpen dat er actie nodig is. Baker Tilly, Visser en Visser, Moore MKW, Grant Thornton. Allemaal zijn ze al aangesloten. En met Loket.nl en Nmbrs als sponsor zijn we ervan overtuigd dat we slagen.

Waarom er elke week nieuwe partners bijkomen

  • Laag risico, want kandidaten worden door ons aan de hand meegenomen.
  • Kandidaten worden in je schoot geworpen.
  • Learning on the job: ze leren bij partners op locatie het vak en volgen er klassikale lessen.
  • Organiseer jij een leslokaal voor minimaal 16 deelnemers? Dan doen wij de rest.

Sterke schouders creëren meer impact.
Word ook partner!

Geen Salarispro, maar wel samen met ons het vak veranderen?

Kom werken bij Salarispro

Ons team