Partner van Salarispro

Salarisjobs

Let's go!
Word
Salarispro

Salarisjobs heeft één missie; de beste partner zijn en blijven op het gebied van salarisadministratie, voor kleine en grote bedrijven. Haar specialisatie is haar kracht. Dankzij de jarenlange ervaring en team van professionals is Salarisjobs de beste partner voor het uitbesteden, adviseren of inregelen van de salarisadministratie. 

Wat Hans Deltrap, Founder Salarisjobs, echter de laatste jaren veelvuldig ziet gebeuren is dat steeds meer salarisprofessionals ervoor kiezen om op freelancebasis te gaan werken. Als reactie hierop gaan steeds meer bedrijven outsourcen om de continuïteit te kunnen blijven waarborgen, mooie kans en toekomst voor Salarisjobs, maar het maakt de eigen groei van Salarisjobs dus ook weer moeilijker en uitdagender. Het is daarom goed dat de krachten nu worden gebundeld binnen Salarispro en er gezamenlijk nieuwe professionals worden opgeleid. “ Samen staan we sterker met het vinden, opleiden en coachen van nieuwe salarisprofessionals. Naast het bestrijden van de krapte op de markt, moeten we het vak ook aantrekkelijker maken! “ 

Locatie: Rotterdam.

“Het saaie eenvoudige werk is 30 á 40 jaar geleden overgenomen door de introductie van computers en sinds 10 jaar nog meer door slimme moderne salarissoftwareprogramma’s. Dit heeft het vak radicaal veranderd en ook interessanter gemaakt. Met de komst van AI zal deze verandering komende jaren nog meer doorzetten. Als gevolg van deze ontwikkeling moet je als “nieuwe” salarisprofessional communicatief steeds vaardiger en allrounder worden. Je moet inhoudelijk bijvoorbeeld goed kunnen schakelen, adviseren en communiceren met medewerker, directie en andere afdelingen, omdat het vak meer raakvlakken heeft gekregen met HR. Al met al is de nieuwe salarisprofessional een heel belangrijke schakel binnen het bedrijf!"

Hans Deltrap, Founder Salarisjobs

Let's go!
Word Salarispro
De beste investering in mezelf die ik ooit heb gedaan.
Let's go!
word salarispro

Echt iets voor jou? Dachten we al.

We sturen je graag meer informatie over wat het betekent om partner te zijn van Salarispro.