Partner van Salarispro

Scab

Let's go!
Word
Salarispro

Scab is van huis uit een stichting - dus geen partnerstructuur - en hebben daardoor geen winstoogmerk. Concreet betekent dit dat je niet voor een partner of een manager werkt. Jouw drive is leidend. Je wordt blij van het leveren van kwalitatieve dienstverlening aan onze klanten, niet van een hoog ‘uurtje-factuurtje ratio’. Je ervaart dat jouw werk er echt toe doet voor de klant. Bij Scab krijg je daadwerkelijk veel eigen verantwoordelijkheden en een flinke dosis vrijheid om je werk in te delen, ook al ben je misschien nog een starter in het vak. Ze vertrouwen op jou en jouw kwaliteiten als professional.

Naast goede arbeidsvoorwaarden, vinden ze het belangrijk dat je een goede werk/privébalans hebt. Je hebt hierover zelf de regie met behulp van hun thuiswerkregeling en flexibele werktijden. Je komt terecht in een fijne informele werksfeer waar ze aandacht hebben voor elkaar.

Locatie: Tilburg.

Het woord salarisadministrateur dekt sowieso al jaren de lading niet meer. Veel handmatig werk is geautomatiseerd, maar daar is ontzettend veel bij gekomen. Advies, processen en systemen, data-analyse, het is op meerdere manieren een uitdagend vak. Sterker nog, het wordt steeds complexer door toenemende en snel wijzigende wet- en regelgeving.”

Michel Brouwer, RSa | Manager loonadministratie

Let's go!
Word Salarispro
De beste investering in mezelf die ik ooit heb gedaan.
Let's go!
word salarispro

Echt iets voor jou? Dachten we al.

We sturen je graag meer informatie over wat het betekent om partner te zijn van Salarispro.